Bakandan yakışan açıklama!

 Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "UEFA’nın yeni kararının detaylarını bilmediğim için yanlış anlaşılmaya neden olacak açıklama yapmaktan imtina ediyorum” dedi. Malatya’da bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Mala

Bakandan yakışan açıklama!

 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "UEFA’nın yeni kararının detaylarını bilmediğim için yanlış anlaşılmaya neden olacak açıklama yapmaktan imtina ediyorum” dedi. 

Malatya’da bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Malatya Valiliği’ni ziyaretinde basın mensuplarının Beşiktaş’ın ardından Bursaspor ve Gaziantepspor’a Avrupa kupalarından bir yıl men cezası verilmesiyle ilgili soruya karşılık Kılıç şunları söyledi: 

"Detaylarını bilmiyorum. Konuyla ilgili gerek kulüplerin ve gerekse Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıklamaları olacaktır. Detaylarını bilmediğim için yanlış anlaşılmaya neden olacak açıklama yapmaktan imtina ediyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor