Bakan Yılmaz Trabzonspor'da

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Trabzonspor’da. Bir dizi ziyaretler için Trabzon’a gelen bakan Yılmaz Trabzonspor tesislerine geldi. Bordo mavili ekibin başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu bakan Yılmaz onuruna bir yemek verdi. Trabzonspor başkanı Sadr

Bakan Yılmaz Trabzonspor'da

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Trabzonspor’da. Bir dizi ziyaretler için Trabzon’a gelen bakan Yılmaz Trabzonspor tesislerine geldi. Bordo mavili ekibin başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu bakan Yılmaz onuruna bir yemek verdi. 

Trabzonspor başkanı Sadri Şener Bakan Yılmaz’a bir plaket sundu.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bakan Yılmaz’ın Trabzonspor’u ziyaretine Eski bakan Akparti Trabzon milletvekili Faruk Özak, Safiye Seymenoğlu, Cevdet Erdöl Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık, Trabzon Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor eski başkanları Salih Erdem A.Celal Ataman ve Divan başkanlık kurulu başkanı Ali Özbak Trabzonspor eski teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı  ve yöneticiler katıldı.

Bordo mavili ekibin yönetimi Bakan Yılmaz’a üzerinde ismet Yılmaz, 61 yazılı bir Trabzonspor forması hediye etti. Eski bakan Faruk Özak'da Bakan Yılmaz'a Bir plaket verdi

BAKAN YILMAZ  ONUR ÜYESİ OLDU  

Konuşmaların ardındanTrabzon Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak da, Onur Üyelik belgesi verdiği Yılmaz’a, ‘Biz kulübümüze katkıları olan herkese Onur Üyelik Belgesi veriyoruz. Sizden de geleceğe dönük katkı beklediğimiz için bu belgeyi veriyoruz” dedi.

Bakan Yılmaz da, Başkan Sadri Şener’e, Milli Savunma Bakanlığı’nın bir anı tabağını hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor