Bakan Suat Kılıç'tan açıklama

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan açıklama.Kılıç, twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sayın Bayraktar'ın futbola yönelik açıklamaları, süreci etkiler mahiyette değildir. Süreç; Yargı'da ve TFF'dir. Sayın Bayraktar'ın futbola yönelik açıklamaları, s

Bakan Suat Kılıç'tan açıklama

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan açıklama.

Kılıç, twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sayın Bayraktar'ın futbola yönelik açıklamaları, süreci etkiler mahiyette değildir. Süreç; Yargı'da ve TFF'dir. Sayın Bayraktar'ın futbola yönelik açıklamaları, süreci etkiler mahiyette değildir. 

Süreç; Yargı'da ve TFF'dir. Konu hassas bir konudur. Trabzonspor taraftarları için de Fenerbahçe taraftarları için de hassasiyet en üst düzeydedir.

Yapılan açıklamaları kişisel görüşler olarak bir kenarda tutalım. Karar mekanizması siyaset değilken yanlış anlaşılmalara neden olmayalım.

Fenerbahçe de Trabzonspor da bizim. Taraftar arasına tamiri zor ihtilafların sokulmaması akl-ı selimin gereğidir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor