Bakan Kılıç TS atkısını almadı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bir dizi ziyarette bulunmak için geldiği Trabzon'da Trabzonspor taraftarlarının kendisine vermek istediği bordo-mavili atkıyı kabul etmedi.Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün Fenerbahçe Ülker ile oynadığı maçı izlemek için

Bakan Kılıç TS atkısını almadı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bir dizi ziyarette bulunmak için geldiği Trabzon'da Trabzonspor taraftarlarının kendisine vermek istediği bordo-mavili atkıyı kabul etmedi.

Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün Fenerbahçe Ülker ile oynadığı maçı izlemek için gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a Fırtına Gençlik Grubu yöneticileri konuşmasını bitirmesinin ardından Trabzonspor kaşkolu takmak istedi ancak Bakan Kılıç, "Bunu bu süreç içerisinde takmam çok doğru olmaz" diyerek geri çevirdi.

Taraftarlar ise, "Biz kimsenin birşeyini istemiyoruz sadece adalet istiyoruz ve suçluların cezalandırılmasını istiyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor