Bakan Kılıç şaştı kaldı: Yok artık...

 Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, kış sporları yatırımlarını incelemek için geldiği Erzurum'da Palandöken Kayak Merkezi'ni gezerken tipi nedeniyle zor anlar yaşadı. Beraberindekilerle birlikte bindiği gondol lift, saatteki hızı 40 kilometreyi bulan fırt

Bakan Kılıç şaştı kaldı: Yok artık...

 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, kış sporları yatırımlarını incelemek için geldiği Erzurum'da Palandöken Kayak Merkezi'ni gezerken tipi nedeniyle zor anlar yaşadı. Beraberindekilerle birlikte bindiği gondol lift, saatteki hızı 40 kilometreyi bulan fırtına ve tipi sırasında güvenlik nedeniyle otomatik olarak 6 kez durup kalkınca Kılıç, tesis sorumlusu Yakup Özdemir'e espriyle karışık, "Neden durarak gittik. Bir sorun mu var? Bilelim. Bir daha geldiğimde bu gondol durmadan gidecek" dedi. 
 
Konaklı Kayak Merkezi'ndeki incelemelerinin ardından kent merkezine dönmeye hazırlanan Bakan Kılıç, tesislerin çıkışında elinde G3 silahıyla nöbet tutan Astsubay Çavuş Emine Çelik'i görünce "Yok artık" diyerek, şaşkınlığını dile getirdi. Tipi altında nöbet tutan Astsubay Çelik'le sohbet eden Bakan askerin evli ve 1 çocuk annesi olduğunu öğrenince şaşkınlığı gizleyemedi. Bir süre kadın astsubay ile sohbet eden Bakan Kılıç, makam aracına binerken koruma ekibindeki kadın polis memuruna da "Görüyorsun değil mi, herkes senin gibi sıcak ortamda çalışmıyor" diye espri yaptı.
 
asker.20121208100201.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler