Bakan Kılıç rüzgar gibi

 Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın, Spor Genel Müdürlüğü'ndeki görevlerinde son verdiği kişi sayısı 8'e çıktı.  Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, gerekçesi belli olmayan nedenlerle 6 ismi görevinden almıştı. Bugün 2 kişiye daha tebligat geldiği ve Ulu

Bakan Kılıç rüzgar  gibi

 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın, Spor Genel Müdürlüğü'ndeki görevlerinde son verdiği kişi sayısı 8'e çıktı.

 

 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, gerekçesi belli olmayan nedenlerle 6 ismi görevinden almıştı. Bugün 2 kişiye daha tebligat geldiği ve Uluslararası Organizasyonlar Daire Başkanı Adnan Gül ve Spor Tesisleri Daire Başkanı İbrahim Aydın'ın da görevlerine son verildiği öğrenildi.

 

Daha önce görevlerinden alınan 6 kişi ise şöyle:

Spor Genel Müdürlüğü İdari Mali İşlerden Sorumlu Levent Kayış, Spor Kuruluşları Daire Başkanı Nurettin Özen, Hukuk Müşaviri Zübeyt Aydın, Personel Daire Başkanı Ahmet Ak, Eğitim Daire Başkanı Alaaddin Çılgın ve Spor Kontrolörleri Kurul Başkanı Fevzi Çelik.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor