Bakan Erdoğan Trabzon'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bazı açılış ve toplantılara katılmak üzere bugün Trabzon’a gidiyor.Türkiye’yi karış karış gezip, icraatları ve kentsel dönüşümü anlatan Bakan Bayraktar, bugün AK Parti Çarşıbaşı Kadın Kolları Başkanlığı’nın dü

Bakan Erdoğan Trabzon'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bazı açılış ve toplantılara katılmak üzere bugün Trabzon’a gidiyor.

Türkiye’yi karış karış gezip, icraatları ve kentsel dönüşümü anlatan Bakan Bayraktar, bugün AK Parti Çarşıbaşı Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenleyeceği “Aile İçi İletişim Konulu Konferans’a katılacak.

TRABZON İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA KATILACAK

Pazar günü ise Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlenecek olan, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak olan Bakan Bayraktar, burada bir konuşma gerçekleştirecek.

Bayraktar’ın 29-30 ARALIK 2012 programı şu şekilde:

29 Aralık 2012 Cumartesi

13.00     Akçaabat Sivriburun Akçatepe Tesisleri Lokanta açılışı

17.30    Çarşıbaşı Belediye Düğün Salonu’nda  AK Parti Çarşıbaşı Kadın Kolları Başkanlığı’nın ‘Aile İçi İletişim’ konulu konferansı.

30 ARALIK 2012 PAZAR

12.00 AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı (Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi)             

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler