Bakan Bayraktar TS'de

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’la birlikte Trabzonspor kulübünü ziyaret etti.FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN.Asbaşkan Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Bayraktar önce Trabzonspor takımının akş

Bakan Bayraktar TS'de

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’la birlikte Trabzonspor kulübünü ziyaret etti.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN.

Asbaşkan Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Bayraktar önce Trabzonspor takımının akşam antrenmanını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara başarı dileklerinde bulundu.
 
Bayraktar daha sonra kulüp binasında yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Bayraktar’la yapılan görüşmede Trabzonspor takımının son durumu değerlendirildi. Bayraktar, bundan sonraki süreçte Trabzonspor’un çıkışa geçeceğine inandığını vurgulayarak, başarı diledi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor