Bakalım FB'ye ceza gelecek mi?

Trabzonspor'a ceza vermek için fırsat kollayan, hatta Trabzon'da stadyuma yıldırım düşse sorumlusunu Trabzonspor sayacak duruma gelen TFF'nin İstanbul'da yaşanan olaylara karşı  nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.Maç sonrası stadyum içerisinde Vol

Bakalım FB'ye ceza gelecek mi?

Trabzonspor'a ceza vermek için fırsat kollayan, hatta Trabzon'da stadyuma yıldırım düşse sorumlusunu Trabzonspor sayacak duruma gelen TFF'nin İstanbul'da yaşanan olaylara karşı  nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Maç sonrası stadyum içerisinde Volkan Demirel ve Selçuk Şahin tarafından yaratılmaya çalışılan terörün akabinde, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sorumluluk alanında olan otoparkta Trabzonspor Kulübü Başkanı ve yöneticilere linç girişiminde bulunulması görmemezlikten mi gelinecek.

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda herkesin gözleri önünde cereyan eden bu olaylar sonucunda Fenerbahçe'nin Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi gerekirken, bu sevkin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ve PFDK'nın bu sevk gerçekleşmesi halinde ne tür bir ceza vereceği şimdiden Trabzonspor taraftarları tarafından merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor