Baba Demirören; Allah saklasın

 Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın sponsoru olan Milangaz'ı da bünyesinde barındıran Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören, UEFA'nın verdiği kararlara ilişkin açıklama yaptı.Erdoğa

Baba Demirören; Allah saklasın

 

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın sponsoru olan Milangaz'ı da bünyesinde barındıran Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören, UEFA'nın verdiği kararlara ilişkin açıklama yaptı.

Erdoğan Demirören, ''Oğlunuz Yıldırım Demirören Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı. UEFA da son dönemde Türk takımlarına yönelik sert kararlar alıyor. Bu konuda ne diyeceksiniz?'' sorusu üzerine, "UEFA'nın bazı takımları Avrupa kupalarından men etmesi, beklenen bir şeydi. Normal o. Allah beterinden saklasın'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler