''Aziz Yıldırım'ı tanımam''

Şike Davası kapsamında tutuklu yargılanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın teknik takibe takılan telefon konuşmaları sırasında kullandığı hatlardan birisi üzerine kayıtlı çıkan Rabia K. açıklamalar yaptı.Aziz Yıldırım'ı tanımadığını vurgulayan Rabia Ha

''Aziz Yıldırım'ı tanımam''

Şike Davası kapsamında tutuklu yargılanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın teknik takibe takılan telefon konuşmaları sırasında kullandığı hatlardan birisi üzerine kayıtlı çıkan Rabia K. açıklamalar yaptı.

Aziz Yıldırım'ı tanımadığını vurgulayan Rabia Hanım, "Pazarda kimliğimi kaybetmiştim. Anladığım kadarıyla bu kimlikle üzerime birçok hat açılmış. Bu duruma sebep olanlar hakkında davacı olacağım" dedi. Yıldırım'ın 17 görüşme sırasasında kullandığı belirlenen hattın üzerine kayıtlı olduğunu gazetecilerden öğrendiğini söyleyen Rabia Hanım, "Önce inanmadım. Sonra telefon bayisine gittiğimde farklı operatörlerden benim adıma 150 hat açıldığını gördüm. Aziz Yıldırım'ı tanımam. Yıldırım'ın yakını ya da tanığı olsam böyle maddi zorluklar çeker miyim? Geçtiğimiz yıllarda Güngören pazarında cüzdamı çaldırdım ve kimliğimi kaybettim. Ayrıca bir telefoncuya hat çıkarması için kimliğimi vermiştim. Kimliği ele geçiren kötü niyetli kişiler bu hatları açmış olabilir. En kısa sürede savcılığa giderek şuç duyurusunda bulunacağım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor