Aziz Yıldırım'dan patavatsız açıklama

 Fenerbahçe’nin Kıbrıs Rum Kesimi’yle yaptığı yolculuğa başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yanı sıra kalabalık bir misafir topluluğu da katıldı. Maça birlikte giden yöneticiler ve Yıldırım’ın yakın dostları Limassol kulübü ve Kıbrıs Rum Kesimi’nin güve

Aziz Yıldırım'dan patavatsız açıklama

 

Fenerbahçe’nin Kıbrıs Rum Kesimi’yle yaptığı yolculuğa başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yanı sıra kalabalık bir misafir topluluğu da katıldı. Maça birlikte giden yöneticiler ve Yıldırım’ın yakın dostları Limassol kulübü ve Kıbrıs Rum Kesimi’nin güvenlik kuvvetlerinin yakın ilgisi ve alakası, verilen yemekle pekişen dostluktan oldukça memnun kaldılar. Bayrak kriziyle başlayan dostluk adımlarının atılmasından dolayı oldukça memnun olan başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler 90 dakika sonrasında bir durum değerlendirmesi yaparak, “Ne acıdır ki Galatasaray ve Trabzon’la bir maç oynasaydık Limassol’da yaşadığımız sevgi ve barışı maalesef bulamazdık” dediler.
 
‘UMARIZ ÖRNEK TEŞKİL EDER’
 
Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin ortak düşüncesi şu oldu: Galatasaray ve Trabzonspor maçları hele hele bu sene çok daha gergin geçeceğe benziyor. Ama Limassol’da en ufak bir gerginlik ve problemle karşılaşmadık. Bu kadar gerilen bayrak krizinin televizyonlarda saatlerce konuşulduğu ve büyük olayların çıkılacağı düşünülen böyle bir maçta en ufak bir sorunla karşılaşmamamız bizi açıkça çok düşündürdü. Umarız örnek teşkil eder ve Galatasaray ile Trabzon maçlarında da ülkeler arasında yaşanan krizin bu kadar sevgiyle barışla bitirilmiş bir 90 dakikanın örneğini yaşarız. Bu kadar gergin maç olarak gösterilen karşılaşmada bir tane yabancı madde bile sahaya atılmaması manidardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor