Aziz Yıldırımdan garip hikayeler(!)

 Aziz Yıldırım yine saçmalamayı sürdürdü Kendisi haric herkesi suçlu ilan eden  Aziz Yıldırım  Trabzonspor’a da iftira atmayı ihmal etmedi.Yıldırım A Milli takımıda şikecilikle suçladı"BANA ERGENEKON'UN KASASI DEDİLER"Benim telefonlarımı dinlemelerinin am

Aziz Yıldırımdan garip hikayeler(!)

 

Aziz Yıldırım yine saçmalamayı sürdürdü Kendisi haric herkesi suçlu ilan eden  Aziz Yıldırım  Trabzonspor’a da iftira atmayı ihmal etmedi.Yıldırım A Milli takımıda şikecilikle suçladı

"BANA ERGENEKON'UN KASASI DEDİLER"

Benim telefonlarımı dinlemelerinin amacı; beni Olgun Peker üzerinden Sedat Peker'e oradadan da ergenekonda bağlayacaklardı. Bana ergenekonun kasası dediler... Çünkü oraya bağlayacaklardı...

“ŞİKEYİ TARİF EDECEĞİM”

Nasıl örgüt olmuşuz anlatacağım. Kafanızda ne varsa bana sorun. Aklınızda ne varsa sorabilirsiniz. Yazmakta da serbestsiniz.

BU DAVA NASIL BAŞLADI

Giresun’da 2009 yılında 3 tane olay oluyor. 2010 yılında da olaylar oluyor. Sonra bunlar mahkemeye düşüyor. Bir kısmına cezalar veriliyor ve dosyalar kapatılıyor. 2010 yılının sonuna doğru Zekariya Öz Giresun’a yazı yazıyor ve elinizde dosya var mı diyor. Bir daha konuşuluyor. Elimizde kapatılmış dosyalar var diyorlar ve Öz bize gönderin diyor ve dinlemeler başlıyor. 17 Şubat’ta ben Mahmut Bey ile bir konuşma yapıyorum. Hakemlerle ilgili konuşun iyi idare etsinler diyorum.

“BENİ ŞİKEDEN TUTUKLAMADILAR”

 3 Temmuz’da bizi gözaltına aldılar. 19 maçtan şike ve teşvik yaptığımızı ve bunun yüzde yüz belgeli olduğunu söylediler. Bizim tutuklama kağıtlarımızda şike ve teşvik diye yazıyor. Ama biz silahlı örgütten tutuklandık.

“BİZ ÇOK RAHATIZ”

Avrupa’da bir insan hapis yattıysa mutlaka suçludur. Hukuk anlayışları hep farklıdır. Bizim ülkemizde durum böyle değil. 58. Madde değişsin diye biz istekte bulunmadık. Kanun değişti. Aziz Yıldırım için kanun çıkıyor dediler. Ama biz dışarı çıkamadık. Biz çok rahatız. Fezlekede diyor ki Fenerbahçe yöneticileri Trabzonspor’un yaptığı şike ve teşviği önlemek için çalışmalara başladılar. O zaman bunun belgeleri olmalı. Varsa bu belgeler nerede? Demek ki bir şey var ama sen saklıyorsun. Trabzonspor’da Nisan’dan sonra hiçbir dinleme yok.

“BİZİ KARALIYORSUNUZ”

Fenerbahçe’nin rakiplerine teşvik ödenip ödenmediği araştırılıyor diyor. Bize tarla diyorlar. Trabzon’da demir var, balık var başka şey var. Eğer doğru bir yargılama olsaydı Trabzonspor başkanı örgüt lideri olurdu. Başbakana karşı ayaklanmaya çağırıyor. Ben de örgüt üyesi olurdum… Sivasspor maçı ile ilgili çok enteresan konuşması var. Mecnun Otyakmaz ile Zeki Mazlum aralarında konuşuyorlar. Senin oradan birileri 1 milyon canlı para ile geldiler diyor.  Zeki şu yanıtı veriyor: Trabzonlu iş adamları 5 milyon dolar. Hele ki Ak Parti teşkilatı…

Şimdi soruyorum. Siz bunları neden yazmazsınız, neden çizmezsiniz, neden sorgulamazsınız. Türkiye’den devamlı UEFA’ya mektuplar gitti geldi. Aynı kalemden çıkan yazılar. Demin Alman avukatın dediği gibi çıkmaz bir yola girdi. Ben yargılanıyorum ama Trabzonspor başkanı da Zeki Mazlum da bizim gibi yargılanıyor şu anda Yargıtay’da.  Savcı onların beraatine itiraz ediyor. Yarın Yargıtay onlara ceza verirse ne yapacağız.

"CAS BUNUN DIŞINDA KARAR VEREMEZDİ"

"Ben TFF’den ceza almadım şikeci diye geziyorum. Bu iki arkadaşıma işi yaratmak için verdiler. Disiplinde oylamada yargılamayı yaparken 'etki altında yapmadık' diyen varsa gelsinler konuşalım, toplantı yapalım. Kendileri de anlatırlar zaten. CAS ceza verdi, Yargıtay da verir. O zaman hukuka ne gerek var ki? CAS bu kararın dışında bir karar veremezdi. 500 milyon Euro tazminat öderlerdi. UEFA biterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor