Aziz Yıldırım'a karar!

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü yöneticisi Serdal Adalı ve teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 8 kişinin tahliyesine karar verdi. Gözler şimdi de Metris'te bulunan diğer tutuklu isimlere çev

Aziz Yıldırım'a karar!

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü yöneticisi Serdal Adalı ve teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 8 kişinin tahliyesine karar verdi. Gözler şimdi de Metris'te bulunan diğer tutuklu isimlere çevrildi.

Şike ve teşvik soruşturması kapsamında Giresunspor Başkanı Olgun Peker ile birlikte baş sanık olarak gösterilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım için yapılan tahliye talepleri reddedildiği öğrenildi. Aynı şekilde Fenerbahçe yöneticileri İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu için de yapılan tahliye taleplerinin geri çevrildiği belirtildi.

Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun taleplerini reddeden özel yetkili mahkeme, Cemil Turan ve İlhan Ekşioğlu'nun mahkeme sırasında yayınların yapılmaması konusundaki 'yayın yasağı' talebini de reddetti.

8 kişinin tahliyesinin ardından tahliyelerin devam edip etmeyeği konusunda belirsizlik yaşanırken; spor otoriteleri ve hukuk uzmanları 14 Şubat 2012 tarihden Silivri'de yapılacak olan mahkemeye kadar herhangi bir tahliye kararının çıkmasının zor olduğu fikrinde birleşti.

Öte yandan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi Beşiktaş Jimnastik Kulübü(BJK) yöneticisi Serdal Adalı ve teknik direktörü Tayfur Havutçu, eski Diyarbakırspor Başkanı Abdurrahman Yakut, BJK Protokol Müdürü Ahmet Ateş, sözleşmesi fesh edilen Eskişehirspor sportif direktörü Ümit Karan, futbolcular İbrahim Akın, İskender Alın ve Korcan Çelikay'ın üzerine atılı suçun vasıf ve mahiyetini, mevcut delil durumunu, ayrıca 6250 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun'u göz önüne alarak tahliyelerine hükmetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler