'Aziz Yıldırım'a haksızlık yapıldı'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, futbolda şike iddialarına yönelik dava kapsamında tutuklu bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a ''büyük haksızlık'' yapıldığını söyledi. Kılıçdaroğlu, partisinin Bitlis il kongresine katıldıktan sonra

'Aziz Yıldırım'a haksızlık yapıldı'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, futbolda şike iddialarına yönelik dava kapsamında tutuklu bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a ''büyük haksızlık'' yapıldığını söyledi.

 

Kılıçdaroğlu, partisinin Bitlis il kongresine katıldıktan sonra, Muş'a geldi. CHP Muş İl Başkanlığı tarafından verilen yemeğe katılan Kılıçdaroğlu, futbolda şike ve teşvik primi iddialarını parti olarak yakından takip ettiklerini vurgulayarak, ''Aziz Yıldırım'a büyük bir haksızlık yapıldı'' diye konuştu.

 

Hafta sonu Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanacak süper final karşılaşmasıyla ilgili soruya da Kılıçdaroğlu, ''Ben Fenerbahçeliyim ama centilmenliği asla sporun dışına itmemeliyiz.

Güzel, başarılı ve heyecan dolu bir maç olmasını isterim. Kim güzel oynarsa onun şampiyonun olmasını istiyorum'' ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor