Aziz Yıldırım'a CHP'den ziyaret

CHP milletvekilleri Erdoğan Toprak, Süleyman Çelebi ve Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Toprak, "Sayın Aziz Yıldırım'a, hem Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu, hem de yeniden b

Aziz Yıldırım'a CHP'den ziyaret

CHP milletvekilleri Erdoğan Toprak, Süleyman Çelebi ve Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

 

Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Toprak, "Sayın Aziz Yıldırım'a, hem Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu, hem de yeniden başkan seçilmesi dolayısıyla başarılar diledik" dedi. "Fenerbahçe camiasının Yıldırım'ın yakında tahliye olacağı konusunda bir beklentisi var.

 

Kendisinin de böyle bir beklentisi var mı?" şeklinde soru yöneltilen Toprak, "Kendisinin de böyle bir beklentisi var. Suçsuz olduğuna inanıyor ve yakında çıkacağını umut ediyor. Biz de öyle umut ediyoruz.

 

Çünkü sayın Yıldırım'ın bence burada olmaması lazım. Hukukun tecelli etmesi lazım. Türk sporuna hizmetlerinin devam etmesi lazım" ifadelerini kullandı.

 

"BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞINI KONUŞMADIK"

Toprak, "Aziz Yıldırım'ın CHP'den de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor. Böyle bir iddia var. Sizin ziyaretinizin bu konuyla ilgisi var mı" şeklindeki soru üzerinde Toprak, "Bu konuyu hiç konuşmadık. Gündemimizde yok" karşılığını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor