Aziz Yıldırım'a cevap hemen geldi

 Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ve takımda imzası bulunan değerli isimler bugün öğle saatlerinde Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesinde bir araya geldi.  Önceki gün "Futbolda Şike" kapsamında tutuklu buluanan Aziz Yıldırım'ın  mahkemede, "Trabzons

Aziz Yıldırım'a cevap hemen geldi

 

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ve takımda imzası bulunan değerli isimler bugün öğle saatlerinde Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesinde bir araya geldi. 

 

Önceki gün "Futbolda Şike" kapsamında tutuklu buluanan Aziz Yıldırım'ın  mahkemede, "Trabzonspor'u 4. büyük ben yaptım" açıklamasına tepki gösterdiler. Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, yaptığı açıklamada, "26.06.2012 Salı günü mahkemede çapraz sorguda sorulan sorulara yeterli cevap bulamayan Sayın Aziz Yıldırım birden bire Trabzonspor'u 4. büyük ben yaptım demesi, sayın Yıldırımın bir kulübün nasıl büyük olduğu konusundan haberi olamadığını göstemiştir. 

 

Sayın Yıldırım, siz başkanı bulunduğunuz o kulüp için hangi vizyonu sayarsanız sayın! O şampiyonluklarınız olmasın da bakalım ki büyük müsünüz? Varlığınızdan hiç kimsenin haberi bile olmaz. (Adalet, Beylerbeyi, Çengölköy, Beykoz, Vefa, vs.. neredeler?)

 

Yani büyüklüğün olmazsa olmaz argümanı, iştirak ettiğiniz mücadele yolunda mutlak en büyük olacaksınız. Bu büyüklükte elbette ki şampiyonluktur.

 

Tam 48 saattir bizim arşiv, müzemizin kaynaklarını ve belgelerini inceledik. Vallahi hiç bir arşiv ve müze bilgisinde sizin ne isminiz ne de cisminizi göremedik! Hatta 1976 yılında sizin futbol sektöründe neresinde olduğunuzuda bulamadık. Artık neredeydiniz kim bilir?

 

Yoksa siz Ali Kemal miydiniz de gol kralımız Necmi Perekli'ye o golleri attırıyordunuz. Bizler bunları neden göremedik yoksa bizler başka bir dünyada mıydık sayın Aziz Yıldırım. 

 

Biraz insaf sayın Aziz bey! siz büyük yapmayla büyük olmayı birbirine karıştırdınız. Ama şu konuda hakkınızı teslim edelim Biz Trabzonsporlular hem mert hemde ilkeli insanlarız. Sizin bir kulüpler birliği toplantısında bizim büyüklüğümüzü savunmanızı da unutmuş değiliz!

 

Ancak şunu da belirtmek isteriz ki sizin yaptığınız bu talihsiz konuşmayı kınıyoruz. Trabzonspor'un büyüklüğü tamamen kollektif bir iştir. Şuan itibariyle bizlerde dahil olmak üzere hiç kimse "Trabzonspor'u ben büyük yaptım" diyemez. 

 

Bu hiç kimsenin haddine değildir" 

 

TFF'nin Çarşamba günü yapılan Olağan Genel Kurulu hakkında da konuşan Başkan Ali Özbak, "Sayın Yıldırım Demirören 'Tüm futbol ailesi olarak tek vücut olmalıyız' dediğini halbuki biz tüm futbol ailesi olarak kararlı, ilkeli, adaletli, eşitlikçi bir anlayış doğrultusunda bütünleşebilirsek tek vücut olmayı da başarırız cümlesini kullansaydı daha doğru olacağını ifade etti. 

Yine bu genel kurulda Sayın Şener Erzik bir konuşma yaptığını ve birbirimizi UEFA'ya şikayet etmememiz gerektiğini ifade ettiğini söyleyen Özbak, "Yani UEFA'ya mesaj atan Trabzonspor'a ve Trabzonspor'lulara gönderme yapıyor. Biz Trabzonspor olarak haksızlığı ve adaletsizliği UEFA'ya bilmeye çalışıyoruz" diye konuştu.    

 

toplu.jpg

 

TRABZONSPOR'UN BÜYÜKLÜĞÜNE KİMSE LEKE SÜREMEZ

Daha sonra eski futolculardan İlyas Akçay ise trabzonspor'un büyüklüğüne kimsenin leke süremeyeceğini ifade etti. Akçay, "Trabzonspor'un Türk futbolunda gelmiş olduğu yer ve onu buraya getirenler bellidir. Anlımız açık başımız diktir. Bu kulüp kazandığı şaibesiz maçlarla Trabzonspor'u bu günlere getirmiştir. Hal böyle iken Aziz Yıldırım'ın bu kulübe leke sürmeye hakkı yoktur" dedi.

 

 

serdar.20120628145002.jpg

AZİZ YILDIRIM BÖYLE KONUŞMAYA DEVAM ETSİN BENCE

Son olarakta Trabzonspor'lu eski futbolculardan Serdar Bali konuşarak şu ifadeleri söyledi: "Liderlik ayrı birşeydir. Sayın Ali Şen Vefa Yıldırım'ın başına kadeh koymasaydı şimdi yoktu. Belkide başkan olmayacaktı. Aziz Yıldırım'ın her konuşmasında biz böyle bir araya geliyoruz. Aslında Aziz Yıldırım böyle konuşmaya devam etsin. Bir yandan iyi oluyor bizi bir araya getiriyor. Bunlar bir yana Trabzonspor paranın olmadığı zamanda 6 kez şampiyon olmuştur. İsterdik ki biz top oynuyorken Aziz Yıldırım başkan olsaydı. O zaman bizi karşısında görecekti" 

 

Haber: Uğur İsmail UĞURLU

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor