Aziz Yıldırım 'ŞOV' başladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gündemi uzun süre meşgul edecek çok ilginç açıklamalar yaptı. Metris Cezaevi'nde kendisini ziyaret eden TRTSpor yorumcusu Oğuz Tongsir'e kanunun degişmesininde verdiği. moralle adeta şov yapan Yıldırım 'hodri meydan' dedi

Aziz Yıldırım 'ŞOV' başladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gündemi uzun süre meşgul edecek çok ilginç açıklamalar yaptı. Metris Cezaevi'nde kendisini ziyaret eden TRTSpor yorumcusu Oğuz Tongsir'e kanunun degişmesininde verdiği. moralle adeta şov yapan Yıldırım 'hodri meydan' dedi. sağlık durumuyla ilgili de bilgiler verdi. İşte Oğuz Tongsir'in ağzından Metris'te Yıldırım ile yapılan o söyleşiden öne çıkan bazı satır başları:    

'YEMEKLER ÇOK KÖTÜ'"AZİZ Yıldırım'ı son derece sağlıklı ve moralli gördüm. Üzerinde F.Bahçe eşofmanı vardı. Hayli bakımlıydı. Biraz kilo vermiş gibiydi. Nedenini sordum, "Cezaevinde yemekler pek iyi değil. O yüzden kilo vermiş olabilirim" dedi. Tansiyonu 7-13'müş. Ya şeker hastalığı ne durumda diyecek oldum, "Moralim bozulmasın diye şekerimi ölçmüyorum" karşılığını verdi.    

'SAĞLAM DURMALIYIM'Tüm Türkiye'nin en çok merak ettiği konulardan biri de yeni yasadan sonra serbest kalıp kalmayacağıydı.. Bunu da sordum Aziz Başkan'a. Ancak umursamaz bir tavırla şu yanıtı verdi: "Yeni kanun umurumda değil. Ne olur bilemem. Bildiğim tek şey, bir lider olarak ben yere sağlam basmak zorundayım."Aramızda kalacak daha bir çok şey konuştuk. Ancak sarı-lacivertlilere mesaj iletmekten de geri kalmadı. Hayli ilginç bir mesajdı bu: "Beni bir statta yargılasınlar. 40 bin kişilik bir statta olsun bu mahkeme. İsterlerse F.Bahçeli seyircileri de içeri almasınlar. Belgelere dayanarak bana istediklerini sorsunlar. Ben hepsine tek tek cevap vereceğim. Hatta tüm televizyonlar bu davayı canlı olarak yayınlayabilirler."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor