Aziz Yıldırım neler yapmış!

Şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Başbakan Erdoğan'a küfür ettiği iddia edildi.Yayın yasağı olmasına rağmen herkes, her şeyi, her yerde konuşuyor. İşte o konuşmalardan biri daha TV'de yayınlandı.TV8'de Ertan

Aziz Yıldırım neler yapmış!

Şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Başbakan Erdoğan'a küfür ettiği iddia edildi.

Yayın yasağı olmasına rağmen herkes, her şeyi, her yerde konuşuyor. İşte o konuşmalardan biri daha TV'de yayınlandı.

TV8'de Ertan Tan'ın sunduğu "Erkan Tan'la Başkent'ten" programına katılan Gazeteci Yazarı Talat Atilla "şike iddianamesi"nden çarpıcı bir detay açıkladı.

Şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Başbakan Erdoğan'a çok ağır küfür etmiş.

Geçtiğimiz günlerde mahkemeye sunulan Şike iddianamesinin ek delil klasörlerinde yer alan bilgiyi aktaran Gazetci Talat Atilla, Aziz Yıldırım'ın Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na çok ağır küfürler ettiğini açıkladı.

 Bu çarpıcı bilgiyi kamuoyuyla paylaşan Atilla, Başbakan'a ve AKP'ye birkaç kritik soru sordu:

 Size küfür etmiş birisine neden sahip çıkıyorsunuz?

 Aziz Yıldırım bu cesareti nereden alıyor?

CUMHURBAŞKANI'NA DA KÜFÜR ETTİĞİ SÖYLENMİŞTİ

 Şike yasası Cumhurbaşkanı Gül tarafından veto edildiği gün, cezaevinde bulunan Aziz Yıldırım'ın hem Cumhurbaşkanı Gül'e hem de iddianameyi hazırlayan savcıya küfür ettiği iddia edilmişti. Bu iddiayı dile getiren Baransu ayrıca o gece Metris'te kavga çıktığını da dile getirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor