Aziz Yıldırım İtirafta bir erdemdir

 3 Temmuz 2011 de başlayan ve 2 Temmuz 2012 de mahkeme başkanı Mehmet Berk’in verdiği kararla, Yargıtay aşamasına gelen şike süresince konuşacağını söyleyen Fenerbahçe başkanının çıtı çıkmıyor. Her duruşmada ya da tarafından basın mensuplarıyla yaptığı di

Aziz Yıldırım İtirafta bir erdemdir

 

3 Temmuz 2011 de başlayan ve 2 Temmuz 2012 de mahkeme başkanı Mehmet Berk’in verdiği kararla, Yargıtay aşamasına gelen şike süresince konuşacağını söyleyen Fenerbahçe başkanının çıtı çıkmıyor.

 

Her duruşmada ya da tarafından basın mensuplarıyla yaptığı diyaloglarda "Konuşursam Türkiye sarsılacak, bekleyin çok kısa zamanda her şeyi bir bir açıklayacam" şeklinde söylemlerde bulunan Yıldırım'ın sesinin sedasının çıkmaması mahkeme sürecini etkilemek için yaptığı tehditvari beyanlar olarak değerlendiriliyor.

 

Dün yapılan Fenerbahçe etkinliğinde de konuşmayan ve yine “Zamanı geldiğinde konuşacağım” söylemleriyle taraftarının gazını almaya çalışan Yıldırım’ın konuşacak bir şeyi olmadığı ve sık sık  “Konuşursam…” cümlesini kullanmasının içi boş tehditlerden öteye gitmediği bir kez daha su yüzüne çıktı.

 

Mahkeme tarafından Şike ve teşvik’ten 10 maçtan suçlu bulunan ve 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve kararın Yargıtay’da beklediği Yıldırım dün taraftarlarının gazını almak için yaptığı açıklama şu şekilde Daha önümüzde çok zaman var, çok şeyler konuşacağım ama bu akşam yeri ve zamanı değil, zamanı geldiğinde şunu bilin ki başkan neden susuyor demeyeceksiniz. Her şeyin zamanı var, biraz bekleyin. Hem şahsım adına, hem de arkadaşlarım adına Metris'teki günlerimizdeki desteklerini hiçbir zaman unutmayacağız. Allah sizden razı olsun”

 

Haber61 olarak Türk Spor Kamuoyunun beklentisini bir kez daha tekrarlıyor ve diyoruz ki “Aziz Yıldırım bir şey biliyorsan sen susmazsın, ne taraftarını, ne Türk Spor Kamuoyunu ne de kendini kandırma . Artık konuşacak bir şeyin varsa konuş. Bu arada bizden sana hatırlatma ve bir konuşma konusu; İtirafta bir erdemdir”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler