"Aziz Yıldırım istedi şike yaptım"

 Futbolda şike iddialarına yönelik 93 sanık hakkında açılan davanın 13'üncü duruşması bugün görüldü. " DIŞARI ÇIKIN O ZAMAN AZİZ YILDIRIM"Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mahmut Özgener ve yöneticisi Levent Kızıl'ın ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz

"Aziz Yıldırım istedi şike yaptım"

 

Futbolda şike iddialarına yönelik 93 sanık hakkında açılan davanın 13'üncü duruşması bugün görüldü.

 

" DIŞARI ÇIKIN O ZAMAN AZİZ YILDIRIM"

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mahmut Özgener ve yöneticisi Levent Kızıl'ın ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Cihan Oskay dinlenmeye başlandı. Tansiyon bir an olsun düşmediği mahkeme salonunda Cihan Oskay'ın söylediklerini dinlemek istemeyen Aziz Yıldırım, mahkeme salonu terketmek istedi; mahkeme başkanı Mehmet Ekinci de Yıldırım'a 'çık o zaman' dedi.

 

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"

Mahkeme salonunda kurallara riayet edilmesi gerektiğini belirten Mehmet Ekinci, "Burada herkes haddini bilecek. Salonu terk edenlerin tek tek isimlerini alın" ifadelerini kullandı.

 

"AZİZ YILDIRIM İSTEDİ ŞİKE YAPTIM"

Şike ve teşvik konusundaki iddialarını dile getiren Cihan Oskay, "2001 yılında oynanan Samsunspor - Fenerbahçe maçında Aziz Yıldırım'ın isteği ile şike yaptım. O dönemde bana parayı veren isim de Tamer Yelkovan'dır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler