Aziz Yıldırım bildiğiniz gibi

Şike yapmaktan İstanbul 16.Ağır ceza mahkemesi tarafından 6 yıl üç ay cezaya çarptırılan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım yine bildiğiniz gibi. Yöneticileriyle birlikte Şike'den ceza alan ve bir yıla yakın Metris cezaevinde hapis yatan Yıldırım yine olayl

Aziz Yıldırım bildiğiniz gibi

Şike yapmaktan İstanbul 16.Ağır ceza mahkemesi tarafından 6 yıl üç ay cezaya çarptırılan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım yine bildiğiniz gibi. Yöneticileriyle birlikte Şike'den ceza alan ve bir yıla yakın Metris cezaevinde hapis yatan Yıldırım yine olayları çarpıtmayı sürdürüyor.

(!)  Şikeci Fenerbahçe'nin şikeden ceza alan başkanı  Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Mali Genel Kurulu'nda konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mali Genel Kurul'da "2 yıl daha buradayım" dedi. Ezeli rakip Galatasaray'a göndermelerde bulundu.

Fenerbahçe Kulübü'nün 2012 yılı olağan mali genel kurul toplantısı başladı.

Alkışlar eşliğinde kürsüye gelen başkan Aziz Yıldırım, basında çıkan istifa haberlerini yalanlayarak "Verdiğim sözleri hep tutmuşumdur. Tutmaya da devam edeceğim. İki yıl daha buradayım" dedi.

Mali Genel Kurul'da açıklamalar yapan Aziz Yıldırım'ın hedefinde Galatasaray vardı.

İşte o açıklamalar

"2006 yılından beri Fenerbahçe'nin sürekli önü kesiliyor. Bizim dava ile ilgili konuşmamam söyleniyor. Ben de bu uyarıya katılıyorum. Galatasaray Kulübü, açık bir şekilde söyleyeceğim, sürekli konuşuyorlar. Biz kimsenin işi ile ilgili, diğer kulüplerle ilgili hiçbir şey konuşmadık. 2006 yılında Denizli'de şampiyonluğu kaybettik sonra bir baktık başka şeyler olmuş. 2009-2010'da yine oldu. 2006'daki travmayı atlattık." diye konuştu.

BİLMEYENDE MASUM ZANNEDER(!)

Aziz Yıldırım'ın konuşmasından satır başları şöyle

"- 2009-2010 yılında son maçta Trabzonspor'u yenemedik. Bakanlar bile söyledi şaibe olduğunu. 1959'dan beri olan Türk futbolunun faturası iki ay içinde bize kesilemez.

- Galatasaray Kulübü Başkanı, TFF başkanı ile kol kola geziyor. Bu ülkede savcılar yok mu? Buyrun göreve.

- Bir yazar diyor ki Aykut Kocaman'ı 6222'den yargılamak lazım. Bunlar tiyatro oynuyor.

- Galatasaray'da bir gelenek vardı her şeyi yapıp sonra ellerini uzatır gibi yaparlar.

- Madem Fenerbahçe kirli, çıkartın o zaman havuzdan görelim bakalım Fenerbahçe ne kadar alıyor siz ne kadar? Ben devleti göreve çağırıyorum. Bütün kulüplerin denetlenmesi gerekiyor. 2006'da olaylar yaşadık her gün basın bizim hakkımızda basında yalan imajlar yaratıldı.

- Fenerbahçe'yi tabii geçersiniz. Eğer Galatasaray'ın yaptığı SPK işleri doğru ise bize de yol göstersinler biz de yapalım. Ben Aziz Yıldırım olarak onların stadı yapılırken Türkiye için yapılacak hiçbir stada karşı çıkmam dedim. Galatasaray bedava stada oturdu. Ali Sami Yen ile ilgili devlete hiçbir sözlerini tutmadılar. Bizim stadımızı yaparken emeği geçen tüm Fenerbahçelilere teşekkür ediyorum.

 

- İddaa gelirlerinde 4-5 milyon lira alıyoruz. 30 milyon liraya yakın para almamız gerekiyor. Yayın hakları serbest olabilir. Biz bundan hakkımızı almak istiyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor