Aziz çıkamayınca ağladı!

16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin sadece 8 ismin tahliyesine karar vermesi ve Aziz Yıldırım'ın tutukluluk halinin devam etmesi Fenerbahçeli'leri şoka soktu.Yıldırım, Metris Cezaevi'nde büyük üzüntü yaşarken, ağladığı öğrenildi.Şike ve teşvik operasyonu doğrultu

Aziz çıkamayınca ağladı!

16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin sadece 8 ismin tahliyesine karar vermesi ve Aziz Yıldırım'ın tutukluluk halinin devam etmesi Fenerbahçeli'leri şoka soktu.

Yıldırım, Metris Cezaevi'nde büyük üzüntü yaşarken, ağladığı öğrenildi.

Şike ve teşvik operasyonu doğrultusunda tutuklu olarak yargılananlar, rutin bir periyotla tahliye talebinde bulunuyordu. Yeni yasayla birlikte dün özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemes,i Serdal Adalı, Tayfur Havutçu, Abdurrahman Yakut, Ahmet Ateş, Ümit Karan, İbrahim Akın, İskender Alın ve Korcan Çelikay’ın tahliyesine karar verdi. Bunun ardından özellikle Beşiktaş cephesinde sevinç yaşanırken, Fenerbahçe camiasında ise büyük hayal kırıklığı vardı. Başkan Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Cemil Turan ve Tamer Yelkovan’ın itirazları mahkeme tarafınca reddedilirken, Metris Cezaevi’nde matem havası yaşandı.

Öyle ki tutuklu kaldığı süre boyunca hemen her akşam revirde bulunan Aziz Yıldırım’ın ziyaretine giden Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı, tahliye kararının çıkmasının ardından son olarak Yıldırım’ın yanına uğradı.

Adalı’dan son ziyaret
Yıldırım, Adalı adına sevinirken kendi taleplerinin reddedilmesi nedeniyle fazlasıyla üzüntülüydü. Öyle ki Metris Cezaevi’nde bulunduğu süreç boyunca yaşadığı bütün sıkıntılara rağmen moralini yüksek tutmaya çalışan Yıldırım'ın, dün gözyaşlarını tutamadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor