Azerbaycan'dan Türkiye'ye ret!

Azerbaycan Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe arasında 11 Ağustos'ta oynanacak TFF Süper Kupa maçının Bakü'de gerçekleştirilmesiyle ilgili kendilerine TFF'de

Azerbaycan'dan Türkiye'ye ret!

Azerbaycan Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe arasında 11 Ağustos'ta oynanacak TFF Süper Kupa maçının Bakü'de gerçekleştirilmesiyle ilgili kendilerine TFF'den yapılan talebin incelendiği ve uygun görülmediği belirtildi. Ret kararına, maç tarihine kısıtlı süre kalması gerekçe gösterildi.

Azerbaycan Futbol Federasyonu daha önce TFF'nin talebine yeşil ışık yakmış, Enformasyon ve Halkla İlişkiler Başkanı Mikayıl Nerimanoğlu, maçın çok büyük ihtimalle Bakü'de oynanacağını söylemişti.    

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler