Aytekin: "Kupa bize gelecek"

Trabzonspor'un 2. Başkanı Necmettin Aytekin, TFF'nin, 26 Ocak'taki genel kuruldan önce ya da sonra geçen sezonun şampiyonluk kupasını bordo mavili takıma vereceğine inandığını söyledi.ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE BİZ OYNADIK, ŞAMPİYONLUK KUPASI DA BİZE VERİLMELİ

Aytekin: "Kupa bize gelecek"

Trabzonspor'un 2. Başkanı Necmettin Aytekin, TFF'nin, 26 Ocak'taki genel kuruldan önce ya da sonra geçen sezonun şampiyonluk kupasını bordo mavili takıma vereceğine inandığını söyledi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE BİZ OYNADIK, ŞAMPİYONLUK KUPASI DA BİZE VERİLMELİ
Aytekin, "Geçen sezonun şampiyonluk kupasının lehimize tescil edileceği konusunda bize bir bilgi gelmedi. Ama biliyorsunuz, biz Şampiyonlar Ligi'nde oynadık. Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi biz temsil ettik; şampiyonluk kupasının da Federasyon tarafından 26'sındaki genel kurul öncesi ya da sonrasında Trabzonspor'a verileceğini düşünüyorum" dedi.

ZAMANLAMAYI FEDERASYON YAPACAK
Necmettin Aytekin, "Şampiyonlukla ilgili konu TFF'nin son yönetim kurulu toplantısında konuşuldu mu bilmiyorum; ama kulüplerle TFF arasında geçen Cuma günü Ankara'da yapılan toplantıda bu gündeme gelmedi.

Bu konuda somut bir bilgi olmamakla birlikte şampiyonluk kupasının bize verileceğine inanıyorum. Bunun zamanlamasını Federasyon yapacak" diye konuştu.

Devamı sayfa 2'de


YOĞUN MAÇ TRAFİĞİ BU KEZ BİZİ ETKİLEMEYECEK
Bu kez yoğun maç trafiğinin Trabzonspor'a olumsuz etkilemeyeceğini belirten 2. Başkan Aytekin, "Trabzonspor, ilk yarıda yoğun maç trafiğinde kaybettiği puanları bu kez kaybetmeyecektir.

Bu konuda hiçbir kaygı taşımıyoruz. Trabzonspor çok daha iyi olacaktır. Zaten hafta 2-3 maç oynamaya alıştık. Bunu yadırgamayız. PSV maçlarının illkini içeride oynayacağız. İyi bir oyunla turu atlayacağımıza inanıyorum" dedi.

ONUR'LA SORUN YAŞAMAYIZ
Kaleci Onur'la sözleşme yenillemek için yapılan görüşmelere de değinen Aytekin, "Onur Recep Kıvrak bizim futbolcumuz, 1 buçuk yıllık daha sözleşmesi var. Sözleşme yenileme konusunda sorun çıkacağını sanmıyorum" diye konuştu.

Devamı sayfa 3'te


BROZEK KARDEŞLERLE YOLLAR AYRILIYOR MU?
Aytekin, Brozek kardeşler Pavel Piotr'la yolların ayrılabileceği mesajını vererek, "Görüşmeler çerçevesinde yollar ayrılabilir. Şu anda görüşme safhasındayiz" ifadelerini kullandı.

OLCAN HAKKINI VEREREK OYNUYOR
Necmettin Aytekin yeni transfer Olcan Adın'la ilgili olarak ise, "Olcan zaten iyi bir futbolcuydu. Bize de çok kısa zamanda hemen uyum sağladı. 11'de kendine yer buldu ve hakkını vererek oynuyor.

Şenol Güneş'in de en çok güvendiği oyunculardan bir tanesi, Güneş'le birlikte Olcan'ın daha üst seviyelere çıkacağına inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler