Aytekin: Artık soru sırası bizde

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Çağlayan adliyesinde yapılan duruşma ile ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Sadri Şener ile birlikte İstanbul’da bulunan başkan yardımcısı Necmettin Aytekin, haber61.net'e yaptığı açıklamada, bugün yapılan ça

Aytekin: Artık soru sırası bizde

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Çağlayan adliyesinde yapılan duruşma ile ilgili açıklamalar yaptı.

 

Başkan Sadri Şener ile birlikte İstanbul’da bulunan başkan yardımcısı Necmettin Aytekin, haber61.net'e yaptığı açıklamada, bugün yapılan çapraz sorgulamada Trabzonspor için bir sorun olmadığını dile getirerek, "Bizim için sorun teşkil edecek bir durum yok.

 

Başkanımız Sadri Şener ve Asbaşkanımız Nevzat Şakar’ın sorgulamaları bitti. Tapelerde, etik kurulu raporlarında zaten Trabzonspor için sorun oluşturabilecek bir durum yoktu. Sorgulama sırasında da, sonunda da her hangi bir sıkıntı yaşatacak olay olmadı" dedi.

 

"Başkanımız Sadri Şener olsun, asbaşkanımız Nevzat Şakar olsun gereken kişilere gereken cevabı verdiler. Asbaşkanımız Nevzat Şakar'a biraz fazla soru sordular ama net ve güzel cevaplar verdi" diyen Necmettin Aytekin, "Çağlayan adliyesinde yapılan yüzleşmede şimdi Trabzonspor ile ilgili bölüm tamamlandı.

 

Bundan sonra iddianamede adı geçen diğer isimlerin sorgusu yapılacak. Şikede tutuklu bulunan sanıkların yanı sıra adı geçen kişilere de avukatlarımız ve yöneticilerimiz gereken soruları soracak. 

 

Soru sorma sırası artık bizde. Biz aynı zamanda bu davanın da müdahiliyiz. Bizle birlikte Bursaspor’da bu davan müdahili. Bu dava Cuma gününe kadar sürecek. Ancak daha erkende bitebilir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler