Aysal'dan Burak ve TS açıklaması!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal,  Galatasaray-Trabzonspor maçında açılan "2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor Arena'ya Hoşgeldin' pankartını  hem  Burak Yılmaz'ın "Ben bu kupayı Trabzon ve Trabzonsporlular için de kaldırdım şeklindeki açıklamasını değerlendiri

Aysal'dan Burak ve TS açıklaması!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal,  Galatasaray-Trabzonspor maçında açılan "2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor Arena'ya Hoşgeldin' pankartını  hem  Burak Yılmaz'ın "Ben bu kupayı Trabzon ve Trabzonsporlular için de kaldırdım şeklindeki açıklamasını değerlendirirken  Trabzonspor Bakanı Sadri Şener'in, "Özür dilerlerse... Galatasaray başkanı çıkıp hata yaptık derse ancak barış olur" söylemine ise  cevap vermedi.

3 Temmuz şike süreci ile ilgili de konuşan Aysal'ın konuşmasından Trabzonspor ile ilgili olan kısımların satış başları şu şekilde oldu:

"Bizim maçta Tribünlere Trabzonspor  ile ilgili olarak asılan 2010-2011 sezonu Şampiyonu Trabzonspor Arenaya hoşgeldin şeklindeki yazılı pankartı gördüm.  Şey bir pankarttı. Ama bizle ilgili değil. Taraftarlar yapıyor. Bence bir hatırlatma şeklinde yapılmış olabilir. Ben yorum yapamam."

"Twitter'ı kontrol edemezsiniz. Bunun kontrolü mümkün değil. Kişisel meselelerdir. Burak, Trabzon'da çok reaksiyon gördü. Belki ilişkisini normalize etmek için konuşmuş olabilir."

"Biz şike ile ilgili  3 Temmuz'da kulüp olarak  "Bu ateş üfleyerek sönmez" başlığı altında resmi bir açıklama yapmıştık.. Biz şike sürecinin  uzamaması için bu açıklamayı yapmıştık. Birini suçlamak için değil, bir an önce kapansın diye yapmıştık. Hala ortada çözülmemiş bir durum var. Yargıtay çok saygın bir kurum, inanıyorum bu sonuca bağlanacaktır."

"Futbolcunun misyonu gol yememek ve gol atmaktır. Ama Burak'ı şöyle anlamak lazım. Trabzon'dan zor bir ayrılık süreci yaşadı. Bunla ilgilidir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler