HABER61 - SPOR SERVİSİ
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor sahasında Beşiktaş'ı ağırladı
Karşılaşmanın 39. dakikasında Adem Büyük'ün Lens'e müdahalesi, akıllara Adriano'nun Vahid Amiri'ye yaptığı müdahaleyi getirdi.
Yeni Malatyasporlu Adem bir pozisyonda Beşiktaşlı Lens'in ayağına basması sebebiyle kızmızı kart gördü.
NELER YAŞANMIŞTI?
Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynadığı maçta Adriano, Yeni Malatyaspor'lu Adem'den daha sert bir müdahale ile Vahid Amiri'nin ayağına bastı. Hakem Halil Umut Meler pozisyonda kartını bile çıkaramamıştı. Karşılaşmanın ardından Vahid Amiri'nin bacağında resmen delik açıldığı görüldü. Bu karşılaşmanın VAR hakemi ise Cüneyt Çakır'dı.
Tüm Yorumlar (6)
Akçaabatlı
7 yıl önceTRAbzonspor düşmanı cüneyt. 2011 sezonunda yaptıklarını iyi biliyoruz
Uğur kumas
7 yıl önceAdemin pozisyonu istem dışı ve yaptığı hareketten pişman kart en fazla sari olmaliydi fakat a driano zaten kasti yaptı hareketi normalde 4 maç ceza almaliydi
Sedat
7 yıl önceMaçı seyrederken aynısı aklıma geldi, orada kamerada görüp susan, burda gidip seyrediyor ve sadece dokunmaya kırmızıyı çıkarıyor, bence bunlar mafya.
salih
7 yıl önceTurkey'de değişen bir şey yok. Hakemler aynı zihniyet aynı, fanatizm aynı. Futbolda rant olduğu müddetçe bize rahat vermezler.
OFLU
7 yıl önceRant büyük. Lobi büyük. Para büyük. Bütün bunlar Trabzon'a biraz büyük geliyor..
Osman Efe
7 yıl önceTrabzonspor çok büyük takım yıllarca bu düzene karşı hala dimdik ayakta .Biz bu yüzden her geçen gün taraftarımız artıyor inadına ve yanyana TRABZONSPOR diyoruz.