Aykut'a teklif yapıldı mı?

Trabzonspor'da uzun zamandır transfer listesinin başında yeraldığı iddia edilen ve adı sıkca basında yeralan  Gençlerbirliği'nin  Trabzonlu stoperi Aykut Demir'e Trabzonspor tarafından henüz teklif bile yapılmadığı öğrenildi. Haber61.net'in ulaştığı Aykut

Aykut'a teklif yapıldı mı?
Trabzonspor'da uzun zamandır transfer listesinin başında yeraldığı iddia edilen ve adı sıkca basında yeralan  Gençlerbirliği'nin  Trabzonlu stoperi Aykut Demir'e Trabzonspor tarafından henüz teklif bile yapılmadığı öğrenildi.
 
Haber61.net'in ulaştığı Aykut Trabzonspor'un kendisi ile ilgilendiğini basından öğrendiğini, ne Gençlerbirliği kulübüne ne de kendisine herhangi bir teklif gelmediğini ifade etti. Aykut'un Almanya'da bulunan Menejeri Önder İnce'ye de şuana kadar bordo mavili ekipten görüşme talebi gelmedi.
 
Aslen Trabzonlu olan şuan Antalya'da tatilde bulunan Aykut Trabzonspor gibi büyük bir camia tarafından beğenilmesinin kendisi için mutluluk verici olduğunu fakat transferi konusunda henüz bir girişimin olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor