Aykut ve Olcan maçtan sonra ne dedi?

Trabzonspor un genç futbolcusu Aykut Akgün erken gelen şokunu atamadaklarını belirterek" Lige iyi başlamak istiyorduk .Kupadaaslında  iyi sonuçlar adık.Bu maçı kazanmak istiyorduk. Ancak çok erken gol yedik.Mücadele etmezseniz kazanamıyorsunuz.Bu gün bunu

Aykut ve Olcan maçtan sonra  ne dedi?

Trabzonspor un genç futbolcusu Aykut Akgün erken gelen şokunu atamadaklarını belirterek" Lige iyi başlamak istiyorduk .Kupadaaslında  iyi sonuçlar adık.Bu maçı kazanmak istiyorduk. Ancak çok erken gol yedik.Mücadele etmezseniz kazanamıyorsunuz.Bu gün bunu bir kez daha gördük

OLCAN" TAKIM HALİNDE KÖTÜYDÜK"

Trabzonspor'un tecrübeli oyuncusu Olcan Adın kazanmak istedikleri bir maça çıktıklarını belirterek" " Devre arasında iyi hazırlandık. Antalya'da  kupada iki maç oynadık kazandık. 4 gün sonra ligde çok önemli bir maça çıktık. Kazanmak istiyorduk ancak olmadı. İstediğimiz futbolu sahayayansıtamadık 4 gün sonra kötü bir futbol oynadık.

Dediğim gibi iyi futbol oynuyorduk çok da pozisyon buluyorduk.4 günde ne değişti bende bilmiyorum. Takım halinde kötü futbol oynuyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor