"Aykut muhatabımız değil"

Radyospor’da Gündem programında Figen Civan ve İlker Koç’un sorularını yanıtlayan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe teknik direktörü Kocaman için ‘Sayın Kocaman muhatabımız değil’ dedi.Yarın akşam sahalarında oynayacakları İnter maçı önc

"Aykut muhatabımız değil"

Radyospor’da Gündem programında Figen Civan ve İlker Koç’un sorularını yanıtlayan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe teknik direktörü Kocaman için ‘Sayın Kocaman muhatabımız değil’ dedi.

Yarın akşam sahalarında oynayacakları İnter maçı öncesi değerlendirmeler yapan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe teknik direktörü Kocaman’ın Eskişehir maçı sonrasında Trabzonsporlu Burak ve Giray’ı kastederek söylediği sözlere ilişkin açıklamalar geldi. Yener, ‘Sayın Aykut Kocaman yönetim kurulu olarak muhatabımız değil ‘dedi.

İNTER MAÇINDA İSTEĞİMİZ SAHAYA YANSIYACAK

Yener; İnter maçının önemine vurgu yaparak, sadece bu maça konsantre olduklarını söyledi; "İnter maçı bizim için çok çok önemli maçlardan biri. Şimdi Mersin maçından sonra hemen çalışmaya başladık. Bu sene futbolcularımız dinlenmeye fırsat bulamıyor. Maçtan maça koşuyoruz. Son derece önemli bir maç. Futbolculara her zaman böyle bir fırsat gelmez. Antremanlarda çok istekliler heyecanlılar. Bana göre grubun önemli maçlarından biri. Bu çalışmalar sahayada yansıyacak."

BU TARZ HABERLER MAGAZİNDEN ÖTEYE GEÇEMEZ

Genel Sekreter Yener, Aykut Kocaman’ın sözleri üzerine ise; "Biz tabi onları düşünmüyoruz.Sayın Aykut Kocaman tabi ki muhatabımız değil yönetim kurulu olarak.Biz bu konuları konuşmak istemiyoruz.Sözlere cevap vermeyi düşünmüyorum.Tek düşündüğümüz şey İnter maçı.Magazin haberlerinden öteye gecemiyor bu tarz şeyler

BURAK KENDİ İŞİNE BAKIYOR

Burak’ta işine bakıyor .Antremanlarına bakıyor.Bu tarz speküalosyonlarla ilgilenmiyor.Bu seneki performansında ortada.Bu tarz şeylerin içinde olmayı kabul etmiyoruz.TFF Başkanı MehmetAli Aydınlar’ın cevabı var zaten.Hiçbir şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor