Aykut dışında herkes idmandaydı

Venlo kenti yakınlarındaki Tegelen kasabasında kamp yapan bordo-mavililerin basına ve taraftarlara açık antrenmanına, hafif sakatlığı bulunan Aykut haricindeki tüm futbolcular katıldı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde SportClub İrene sahasında yakl

Aykut dışında herkes idmandaydı

Venlo kenti yakınlarındaki Tegelen kasabasında kamp yapan bordo-mavililerin basına ve taraftarlara açık antrenmanına, hafif sakatlığı bulunan Aykut haricindeki tüm futbolcular katıldı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde SportClub İrene sahasında yaklaşık 1.5 saat süren çalışma, daha çok kondisyon ağırlıklı devam etti. Hafif koşuyla başlayan antrenmanda futbolcular istasyon ve dar alanda pas çalışması yaptı. 

 

Teknik direktör Şenol Güneş, antrenmanın başında orta sahada topladığı öğrencileriyle kısa bir toplantı yaparken, futbolcuların neşeli halleri dikkat çekti. 

 

Trabzonspor'un Hollanda'daki ilk antrenmanını Asbaşkan Nevzat Şakar ile Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Tuncay da izledi. 

 

Galeri için TIKLAYIN...


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler