Aykut Demir Trabzon'da

Trabzonspor, bonservisi konusunda anlaşmaya vardığı Gençlerbirliği’nin savunma oyuncusu Aykut Demir’i Trabzon’a getirdi.  Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde yeni sezon hazırlıklarının sürdüren Gençlerbirliği kampından ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'na ait özel heli

Aykut Demir Trabzon'da
Trabzonspor, bonservisi konusunda anlaşmaya vardığı Gençlerbirliği’nin savunma oyuncusu Aykut Demir’i Trabzon’a getirdi. 
 
Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde yeni sezon hazırlıklarının sürdüren Gençlerbirliği kampından ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'na ait özel helikopter ile alınan ve ilk önce İstanbul’a getirilen savunma oyuncusu daha sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçak ile Trabzon’a geldi. Saat 20.30 sıralarında Trabzon’a gelen Aykut Demir’i VIP çıkışında bordo-mavili taraftarlar coşkulu bir şekilde karşıladı. Aykut’a sevgi gösterilerinde bulunan bordo-mavili taraftarlar, “Hoş geldin Trabzon’a hoş geldin”, “Komando Aykut” şeklinde tezahüratlar yaptı.
 
Kendisine gösterilen sevgi gösterisinden bir hayli memnun olan Aykut, “Ben Trabzonluyum. Kanımın son damlasına kadar burada hizmet etmeye hazırım. İnşallah güzel şeyler olacak” diye konuştu.
 
Aykut, havalimanında özel otomobil ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne geçti. Trabzon’da bulunan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilerle baş başa görüşen Aykut Demir’in yarın kendisini bordo-mavili renklere bağlayan imzayı atması bekleniyor. Aykut imzayı attıktan sonra Trabzonspor’un Isparta Davraz kampına katılacak.
 
20130704aw001082_01.jpg
 
 
20130704aw001082_02.jpg
 
20130704aw001082_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor