Ayın futbolcusu seçildi

TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Aralık ayının kazananı belli oldu. 2011 yılı içinde ligde 26 golle en çok gol atan futbolcu unvanını da elinde bulunduran, Orduspor maçında yaptığı hat-trick ile bu sezonki gol sayısını 16’ya çıkarıp gol krallığı

Ayın futbolcusu seçildi

TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Aralık ayının kazananı belli oldu. 2011 yılı içinde ligde 26 golle en çok gol atan futbolcu unvanını da elinde bulunduran, Orduspor maçında yaptığı hat-trick ile bu sezonki gol sayısını 16’ya çıkarıp gol krallığı yarışında zirveye oturan Burak TrabzonCell abonelerinin gönderdiği oyların yüzde 59’una sahip olarak TrabzonCell Ayın Futbolcusu ödülünü almaya hak kazandı. Geçtiğimiz sezon 2 kez, bu sezon da daha önce 1 kez TrabzonCell Ayın Futbolcusu ödülünü kazanan Burak bu alanda da rekora sahip oldu.

TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasında Ocak ayı oylaması da başladı. TrabzonCell aboneleri, “Futbolcu” boşluk, seçtiği futbolcunun forma numarasını yazarak 1967’ye gönderdikleri SMS’lerle ayın futbolcusunu seçme ve ödülün verildiği maça bilet kazanma fırsatı yakalıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler