Aydınlar'ın yerine sürpriz bir aday

 Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in de Mehmet Ali Aydınlar'dan boşalan TFF Başkanlığı koltuğuna adaylığını koyacağı kulüslerde konuşulmaya başlandı. Tüzmen'in resmi başvurusu süresi olan 19 Şubat Pazartesi günü saat 17:00'ye kadar adaylığını duyuracağı k

Aydınlar'ın yerine sürpriz bir aday

 

Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in de Mehmet Ali Aydınlar'dan boşalan TFF Başkanlığı koltuğuna adaylığını koyacağı kulüslerde konuşulmaya başlandı. Tüzmen'in resmi başvurusu süresi olan 19 Şubat Pazartesi günü saat 17:00'ye kadar adaylığını duyuracağı kaydedildi.

Öte yandan Beşiktaş Kulubü Başkanı Yıldırım Demirören'in de pazartesi günü saat 17:00'ye kadar istifa etmesi ve adaylığını açıklaması bekleniyor.

Kürşad Tüzmen ile birlikte pazartesi günü Trabzonspor Kulübü'nün eski yöneticisi İbrahim Hacıosmanoğlu, İşadamı Zafer Murat Mermer, Türk-Hint İş Konseyi Başkan Vekili Erdal Alkış, Avrupa Yıldızları Spor Okulları Derneği (AYSO) Başkanı Salih Açıkgöz ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in adaylık için resmi başvurularını yapacağı ileri sürüldü.

Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde başkanlığa bir isimin daha aday olacağı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor