Aydınlar'dan şaşırtan karar!

Aziz Yıldırım'ın, “Holding sahibi olabilirsin, TFF başkanı da olabilirsin ama asla Fener'e başkan olamayacaksın” diye topa tuttuğu eski yöneticinin, Mayıs'taki kongrede seçime girmek için çalışmalara başlama kararı aldığı ortaya çıktı.Futbol Federasyonu B

Aydınlar'dan şaşırtan karar!

Aziz Yıldırım'ın, “Holding sahibi olabilirsin, TFF başkanı da olabilirsin ama asla Fener'e başkan olamayacaksın” diye topa tuttuğu eski yöneticinin, Mayıs'taki kongrede seçime girmek için çalışmalara başlama kararı aldığı ortaya çıktı.

Futbol Federasyonu Başkanı olduktan sonra patlak veren şike soruşturması döneminde sık sık Metris'te tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la karşı karşıya gelen Mehmet Ali Aydınlar, Sarı-Lacivertli kulübün başkanlığına soyunma kararı aldı.

Yıldırım'ın, “Holding başkanı olabilirsin, TFF başkanı olabilirsin ama asla Fener'e başkan olamayacaksın” diyerek sert dille eleştirdiği eski yöneticinin seçim çalışmalarına resmen başladığı ortaya çıktı.

50 milyon euro ve 3 yıldız gelecek
Futbol Federasyonu başkanlığından istifa ettikten sonra bir süredir ortalarda gözükmeyen Mehmet Ali Aydınlar'ın Cumartesi günü muhalefetin önde gelen isimlerinin katılacağı bir açılışa giderek Mayıs ayında yapılacak kongre için nabız yoklayacağı belirlendi.

Aydınlar'ın şike soruşturması kapsamında yaşanan süreç ile ilgili kongre üyelerine belgeleriyle birlikte önemli açıklamalar yapacağı ve 50 milyon euro para+3 dünya yıldızı vaadi ile adaylığını açıklayacağı ifade ediliyor.

Küçük ve Yılmaz ile dirsek teması
Sarı-Lacivertliler'in eski yöneticisinin, Çerkezköy'de katılacağı Özevren Rulman Fabrikası'nın açılışında camianın önde gelen isimlerinden Vefa Küçük'ün yanı sıra Aziz Yılmaz ve muhalefetin önemli isimleriyle adaylığı konusunda görüş alış verişinde bulunması bekleniyor.

Daha sonra şike soruşturması nedeniyle cezaevinde olan Yıldırım'a bayrak açan bazı grup ve dernek liderleriyle buluşacak olan Aydınlar'ın adaylığı konusunda kesin kararını vereceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor