Aydınlar'dan ilk sinyal

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü olması beklenen Abdullah Avcı ile ilgili ilk sinyali TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar verdi...Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.Futbol F

Aydınlar'dan ilk sinyal

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü olması beklenen Abdullah Avcı ile ilgili ilk sinyali TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar verdi...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasına girerken basın mensuplarına bir açıklama yapan Aydınlar, "Dün Abdullah Avcı hocamızla görüşmemizi yaptık ve anlaşmaya vardık. Ancak bu konuyu bugün yönetim kurulumuza sunacağız. Yönetim kurulu da oybirliği ile uygun bulursa, yeni teknik direktörümüz Abdullah Avcı olacak" dedi.

TFF Başkanı Aydınlar daha sonra yönetim kurulu ile toplantıya girdi.

EURO 2012 Playoff turunda Hırvatistan'a elenerek finallere gitme şansını yitiren A Milli Futbol Takımımız'da, istifa eden Guus Hiddink'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilecek ismin gün içerisinde belli olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler