Aydınlar yeniden aday oluyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun başkanlığından istifa ederek ayrılan Mehmet Ali Aydınlar, yapılacak başkanlık seçimlerinde aday olabilir.Aydınlar'ın önümüzdeki seçimde aday olacağı iddia edildi. Söz konusu programın iddialarına göre ligdeki kulüplerin büyü

Aydınlar yeniden aday oluyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun başkanlığından istifa ederek ayrılan Mehmet Ali Aydınlar, yapılacak başkanlık seçimlerinde aday olabilir.

Aydınlar'ın önümüzdeki seçimde aday olacağı iddia edildi. Söz konusu programın iddialarına göre ligdeki kulüplerin büyük kısmı Aydınlar'ı görevine geri döndürmek istemesinin ardından eski başkan bu ısrarları daha fazla geri çeviremedi ve göreve dönme kararı aldı.

Programda, Aydınlar'ın konuyla ilgili olarak "Ekip olarak hatalarımızdan ders aldık. Şimdi yeni bir ekiple, Kulüpler Birliği'nin de desteğini alarak yarım bıraktığımız işi tamamlamak istiyoruz" ifadelerini kullandığı iddia edildi.

Öte yandan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen de Aydınlar'ın başkanlığa yeniden aday olacağını "Beşiktaş ve Fenerbahçe hariç tüm kulüpler Aydınlar'ın dönmesini istiyor" ifadeleriyle doğruladı.

Türkmen, bugün yapacakları toplantıda başkanlık seçimi için seçecekleri adayın muhtelemen Aydınlar olacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor