Aydınlar istifa mı ediyor?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın Babakan Erdoğan'la görüşmesi 'İstifa mı edecek?' yorumlarının yapılmasına neden oldu.Futbol Federasyonu Başkanı M.Ali Aydınlar’ın, dün Dolmabahçe’de Başbakan Erdoğan’a yaptığı sürpriz ziyaret böyle

Aydınlar istifa mı ediyor?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın Babakan Erdoğan'la görüşmesi 'İstifa mı edecek?' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Futbol Federasyonu Başkanı M.Ali Aydınlar’ın, dün Dolmabahçe’de Başbakan Erdoğan’a yaptığı sürpriz ziyaret böyle yorumlandı.

YETKİYİ PFDK'YA KAYDIRMIŞTI
Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın dün akşam saatlerinde sürpriz bir şekilde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Dolmabahçe’deki Başbakanlık çalışma ofisinde ziyaret etmesi değişik yorumlara yol açtı.

Ziyarette Aydınlar’ın yardımcılarından hiçbirinin olmaması ve birçok yönetim kurulu üyesinin de görüşmeden habersiz olması zor günler geçiren başkanın “ayrılmak için izin istediği” şeklinde yorumlandı. Aydınlar’ın şike operasyonu kapsamında bütün yetkiyi kurullara devretmesi ve yönetim olarak sorumluluk almak istememesi de ‘yol ayrımında olduğu’ iddialarını güçlendirdi.

Bu arada Ordu deplasmanına takımından 5 saat sonra giden Aykut Kocaman’ın “sır kayboluşunun” ardında da Aydınlar ile buluşmasının yattığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor