Aydınlar ile işim olmaz

Aziz Yıldırım duruşmaya ara verilen bir bölümde etrafındakilere şöyle sesleniyor:"-Olgun Peker'in adı her yerde Fenerbahçe Kulüp üyesi diye geçiyor, bir araştırın bakalım öyle mi ?-Olgun Peker'in Mahmut Özgener ile konuşması var, bir araştırın bakalım Azi

Aydınlar ile işim olmaz

Aziz Yıldırım duruşmaya ara verilen bir bölümde etrafındakilere şöyle sesleniyor:

"-Olgun Peker'in adı her yerde Fenerbahçe Kulüp üyesi diye geçiyor, bir araştırın bakalım öyle mi ?

-Olgun Peker'in Mahmut Özgener ile konuşması var, bir araştırın bakalım Aziz Yılydırım'ın da Olgun Peker ile var mı ?

O sırada ortama katılan Abdullah Başak'a Aziz Yıldırım şöyle diyor; "Seni alacaklarına beni götürüyorlar"

Başak ise "Başkan sanki ben dışarıda mıyım. Bir tane mınıcooper'ı 5 ayda üç kez el değiştirdiler, önce Korcan'a verdiler dediler. Sonra Korcan'ın kızkardeşine, o da olmadı benim kırzkardeşime, en sonda mınıcooper'ın bende olduğuna karar kıldılar." diye cevap verdi.

Aziz Yıldırım ise bu kez "Minicooper'a binmek için zayıflıyorsun sanırım..." dedi.

Abdullah Başak da "Ben bu kilo ile minicooper mı alırım" diye devam etti.

Daha sonra etrafındaki gazetecilere seslenerek konuşmaya devam eden Aziz Yıldırım, "Memleket haberleri ile ilgilenin, korkmayın, herkes çok korkuyor. Bu mahkeme pazartesi gününe kadar burada, p.tesi Çağlayan'da...Orada atış serbest" şeklinde konuştu.

Şikeye teşvik yasak değilmiş, böyle bir şey olabilir mi diye hayıflanan Yıldırım, İbrahim Akın mevzusu ile ilgili bir kez daha konuştu:

"İbrahim Akın'ın parasını ben vermişim, 100 bin euroymuş, sonra parayı dolara çevirdiler. Yarın çok sert mesajlar vereceğim... Mehmet Ali Aydınlar'ın istifa etmesi beni ilgilendirmez...Benim O'nunla işim yok" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım gazetecilerin "Kitap okuyor musunuz" sorusuna "Evet, nereden sevdim o zalim kadını kitabını okuyorum..." cevabını verirken,

Spor yapıyor musunuz? sorusuna ise "Evet ben spor kulübü başkanıyım...24 saat spor yapıyorum" dedi.

Abdullah Başak bu esnada tekrar söze girerek, "Operasyon biraz daha başlamasa ben evleniyordum, bu kez de mınıcooper'ı değil düğün paramı ortaya atarlardı. Şike parası ile düğün yaptı diyeceklerdi. Benim için kandil akşamı camiye gittiğim ve orada sivil polislerin beni izlediği ve cemaatin de hırsız diyerek beni kovaladıkları yazılıyor. Kesinlikle yalan, çünkü ben hayatımda kandilde camiye gitmedim..." sözlerini sarfetti.

Sonra ortama Bülent Uygun da gelerek, "Başkan bunlar bizim dostlarımız değil mi" şeklinde seslendi. Aziz Yıldırım buna karşılık, "Ne dostu hergün geçiriyorlar. ne tapeymiş be..." dedi.

Uygun; "Başkan bu kadar güzel tesisler ve statlar yaparsan böyle olur." diye devam etti.

Başkan Ülker Arena hakkındaki görüşleri sorulduğunda ise "Salon çok güzelmiş ama ben daha görmedim" derken, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu dava kesinlikle şike davası değil, ama bunu anlamıyorlar. Türkiye'ye sahip çıkın, bunlar komik şeyler, biz sahip çıkamayız çünkü içerideyiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor