Aydınlar başladığı işi bitirsin

Türkmen, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) olağanüstü genel kurulu hakkında açıklama yaptı.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) olağanüstü genel kuruluyla ilgili olarak, ''Bu işe

Aydınlar başladığı işi bitirsin

Türkmen, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) olağanüstü genel kurulu hakkında açıklama yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) olağanüstü genel kuruluyla ilgili olarak, ''Bu işe başlayan ve buralara kadar getiren Mehmet Ali Aydınlar ve yönetiminin devam etmesini en akılcı çözüm olarak düşünüyoruz'' dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk futbolunun zor bir süreçten geçtiğini, bu süreçte herkesin sağduyulu olması gerektiğini söyledi.

Futbolun önemli bir krizin ortasında olduğu ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

''Burada Şenes Erzik sorumluluk almıyor. Bu işi başlatan ve buralara kadar getiren de Mehmet Ali Aydınlar. Biz istiyoruz ki, sayın Aydınlar gelsin başladığı işi bitirsin. Çünkü yeni birileri gelecek tanıyacak, UEFA ve FIFA bir yandan sıkıştırıyor, bu sorunun artık çözülmesi lazım. Bu işe başlayan ve buralara kadar getiren Mehmet Ali Aydınlar ve yönetiminin devam etmesini en akılcı çözüm olarak düşünüyoruz.''

Çözüm noktasında herkesin olaya Türk futbolu açısından bakması gerektiğini vurgulayan Türkmen, ''Bu süreçte herkesin sağduyulu olması lazım. Herkes olaya kendi kulübü açısından değilde Türk futbolu açısından bakarsa doğruyu kısa sürede bulmak mümkün olacaktır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor