Aydın: "Kader maçı oynayacağız"

TFF 1. Lig'de yarın sahasında Giresunspor'u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor'un futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, galibiyetten başka bir sonucun ilk iki şanslarını zora sokacağını söyledi. Aydın, "Ligde ''kader maçları'' oynadıklarını belirterek, ''Ligin

Aydın: "Kader maçı oynayacağız"

TFF 1. Lig'de yarın sahasında Giresunspor'u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor'un futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, galibiyetten başka bir sonucun ilk iki şanslarını zora sokacağını söyledi.

 

Aydın, "Ligde ''kader maçları'' oynadıklarını belirterek, ''Ligin zirvesi karışık. Kaybedilecek puanlar hedefin şaşması demek. Biz de bunun bilinçle ilk iki yarışını bırakmamak için kalan üç maçımızı da kazanmak için çabalıyoruz'' dedi.

 

Giresunspor'un zor bir rakip olduğunu ifade eden Oğuz Aydın, ''Rakibimiz ikinci yarıda mevcut kadrosu ile çok iyi bir çıkış yakaladı. Ligde tutunma adına önemli bir yarış veriyor. Biz de Süper Lig'e yükselme kavgası içerisindeyiz. Giresunspor maçında galibiyetten başka bir sonuç ilk iki şansımızı zora sokar'' diye konuştu.

 

Takımda herkesin elinden geleni yaptığını vurgulayan Aydın, ''Giresunspor maçı öncesi kaleci Ramazan ile Cenk Ahmet sakatlıktan yeni çıktı. Ousman Jallow'un ise sakatlığı var. Oynayıp oynayamayacakları maç saatinde belli olacak. Ancak, her futbolcumuz görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Sahada olan, kulübede bekleyen bütün futbolcularımız başarıya inanmış durumda. Futbolcu arkadaşlarımızın cesaretleri bizi başarıya taşıyacaktır'' ifadelerini kullandı.

 

Taraftarın Giresunspor maçında çok önemli bir görev üstleneceğini kaydeden Oğuz Aydın, ''Onların gücü, desteği bizim mücadelemiz olarak sahaya yansıyacak. Cesaretimiz ve inancımız artacaktır. Giresunspor maçında dolu tribünler önünde kazanmak istiyoruz. 90 dakika bıkmadan bize destek olsunlar. Kalan üç maçımızda onların desteğine çok ihtiyacımız var'' şeklinde konuştu.

 


Bu arada, karşılaşmanın biletlerinin 2 Mart Spor Salonu'nda satışa sunulduğu ve biletlere yoğun ilgi gösterildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler