"Aydın diye bir futbolcumuz yok"

Bank Asya 1. Lig'de Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Göztepe'nin teknik direktörü Cihat Arslan, ''Bir hafta önceyle bir hafta sonranın farklı olmasının bir izahı yok'' dedi.Arslan, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, soyunma odasındaki atm

"Aydın diye bir futbolcumuz yok"

Bank Asya 1. Lig'de Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Göztepe'nin teknik direktörü Cihat Arslan, ''Bir hafta önceyle bir hafta sonranın farklı olmasının bir izahı yok'' dedi.

Arslan, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, soyunma odasındaki atmosferi sahaya yansıtamadıklarını, maçın başında hiç organize olamadıklarını kaydetti.

Müsabakayı kopartacak isteklerinin olmadığını ifade eden Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bir hafta önceyle bir hafta sonranın farklı olmasının bir izahı yok. Böyle iniş çıkış yaşamamız gerekiyor. Rakibe pozisyon vermedik ama takımda coşku yoktu. Bazı oyuncuların bireyselliği takımın motivasyonunu etkiledi. Doğru paslarla hücuma çıkılsa farklı olabilirdik. Biz birilerini kazanmak istememize rağmen birileri kendini kazanmak istemiyorsa yapabileceğimiz bir şey yok. 10 kişi kalmasak berabere kalabilirdik, üzgünüz.

Bundan sonra Aydın Karabulut diye bir futbolcumuz olmayacaktır. Bir futbolcu kötü oynayabilir ama negatif giden bir şeyde negatif olarak çıkmasının bir anlamı yok. Aydın'a ilk yarının son atağında uyarım yaptım ama sportmenliğe yakışmayacak soyunma odasından göndermek zorunda kaldık. Savaşıp istediğimiz yere çıkacağız.''

-Akhisar Belediyespor cephesi-
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise iyi bir müsabakanın geride kaldığını, yüksek tempolu müsabakaya hava şartlarının da katkı sağladığını söyledi.

Kendileri için çok önemli bir maçı galip tamamladıklarını vurgulayan Hamzaoğlu,şunları kaydetti:

''Üst sıradaki takımlarla oynayacağımız maç öncesinde 3 puan aldık ve bu müsabakalara daha moralli çıkmayı sağladık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Akhisar'a hayırlı olsun. Gerek Akhisar'dan gelen gerekse İzmir'deki Akhisarlılara teşekkür ediyorum. Gelecek hafta da kendi evimizde Elazığspor maçında galibiyet alıp taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. Üzerimizde stres yok. Bugün farklı bir kadroyla çıktık. İlk 10-15 dakika bocalayacağımızı tahmin ediyordum. Topu yere indirdiğimizde iyi oynadık. Her iki takımın da defansif anlamda sağlam duruşu müsabakanın kısır geçmesini sağladı. Maçın sonlara doğru daha üstün oynadığımızı düşünüyorum. Rakibin eksik kalmasında da yararlanarak, çok anlamlı bir gol bulduk.''

Karşılaşmayı 5048 kişi izlerken, hasılat da 37 bin 321 lira oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler