Aybaba, Volkan'a kancayı taktı mı?

Samet Aybaba, Bursaspor'da A takıma aldığı eski öğrencisine teklifte bulunduğu iddia edildi..Trabzonsporlu  Volkan Şen ile ilgili masa başı haberleri sahneye koyulmaya devam ediyorSeraryosu iyi kurgulanmış haberde Şenol Güneş ile arasının bozuk olduğu bel

Aybaba, Volkan'a kancayı taktı mı?

Samet Aybaba, Bursaspor'da A takıma aldığı eski öğrencisine teklifte bulunduğu iddia edildi..

Trabzonsporlu  Volkan Şen ile ilgili masa başı haberleri sahneye koyulmaya devam ediyor

Seraryosu iyi kurgulanmış haberde Şenol Güneş ile arasının bozuk olduğu belirtilen Volkan'ın BJK teknik direktörü Samet Aybaba’ya ocakta ayrılacağı haberini yolladığı yazıldı.

İşte O HABER.

Aybaba ise eski öğrencisine, “Kapılarımız sana sonuna kadar açık. Trabzon, benim de görev aldığım ve çok özel ilişkiler içinde olduğum bir camia.

Prensip olarak hiçbir kulübün sözleşmeli futbolcusuyla, kulübünden izin almadan görüşmem. Madem ayrılmak istiyorsun, bonservis problemini çöz. Ben seni her zaman takımımda düşünürüm” cevabını verdi.

Takas artı para

Beşiktaş Yönetimi de bu transferi bitirmek için kolları sıvadı. Bordo-Mavili yönetimle masaya oturmaya hazırlanan Siyah-Beyazlılar, bir oyuncunun yanı sıra para teklif ederek bu işi bitirmeyi hedefliyor.

Bu arada Volkan’ın, ABD’li eşinin ısrarı nedeniyle Trabzon’dan ayrılıp İstanbul’da bir takıma gitmek istediği iddia edildi.

 ‘Kim bu kırmızı pabuçlu?’

Samet Aybaba, Bursaspor’u çalıştırdığı dönemde alt yapıyla da yakından ilgileniyordu. Bir altyapı maçını izlerken yanındakilere, “Şu kırmızı pabuçlu oyuncu kim?” diye sordu. Ertesi gün Volkan Şen, A takımla idmanlara çıkmaya başladı. Yıldız futbolcu, Beşiktaş-Trabzonspor maçından önce eski hocasının elini öpmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor