Aybaba O'nu Kadro dışı bıraktı

Beşiktaş'ın genç golcüsü Batuhan Karadeniz, Mersin İdmanyurdu maçını tribünden izleyecek.Teknik Direktör Samet Aybaba, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. Lig ekibi Ofspor'la oynanan karşılaşmanın ilk yarısında rakip stoper Rasimcan Değirmenci'ye, "Sen ne yapışı

Aybaba O'nu Kadro dışı bıraktı

Beşiktaş'ın genç golcüsü Batuhan Karadeniz, Mersin İdmanyurdu maçını tribünden izleyecek.

Teknik Direktör Samet Aybaba, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. Lig ekibi Ofspor'la oynanan karşılaşmanın ilk yarısında rakip stoper Rasimcan Değirmenci'ye, "Sen ne yapışık bir stopersin. Allah aşkına bırak gol atayım, para vereceğim sana" dediği iddia edilen Batuhan Karadeniz'e faturayı kesti.

Aybaba, Trabzonspor ve Ofspor maçlarında ilk 11'de sahaya çıkan ancak hiçbir varlık gösteremeyen genç oyuncuyu yaşanan son olay nedeniyle Mersin İdmanyurdu maçının kadrosuna almadı. Siyah-beyazlı hocanın, Almeida dışında santrforu olmamasına rağmen Batuhan'ı kadro dışı bırakması dikkat çekti.

Kartal dün sabah basına kapalı yaptığı antrenmanla Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman ve Muhammed Demirci koşuyla yetinirken, Mehmet Akgün ve İsmail Köybaşı'nın ise takımla birlikte kontrollü olarak çalışmalara devam ettiği bildirildi.

Aybaba taktik ağırlıklı çift kale maçta Mersin'e karşı forma vereceği ilk 11'i denedi. Aybaba'nın, Toraman'ın yokluğunda orta alanda Necip ve Oğuzhan'a şans tanıması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor