Avukata saldırıya kınama

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 16'sı tutuklu 93 sanık açılan davanın bugün görülmekte olan 12. duruşmasında Fenerbahçe Yöneticisi Murat Özaydınlı, Sadri Şener'in Avukatı Fatih Mahm

Avukata saldırıya kınama

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 16'sı tutuklu 93 sanık açılan davanın bugün görülmekte olan 12. duruşmasında Fenerbahçe Yöneticisi Murat Özaydınlı, Sadri Şener'in Avukatı Fatih Mahmutoğlu'na saldırıda bulundu.

 

Fenerbahçe Yönetisi Murat Özaydınlı, daha sonra özür dilemek amacıyla Avukat Mahmutoğlu'nun yanına gelmesine rağmen bordo-mavili kulübün avukatı böyle bir ortamda sözlü özürü değil ancak yazılı bir özürü kabul edebileceğini belirterek sarı-lacıvertli yöneticiyi geri çevirdi.

 

Saldırının ardından Trabzonspor Kulübü internet sayfasından açıklama yayımlayarak Fenerbahçeli yöneticileri kınadı.

 

Yapılan açıklamada, "Kulübümüz avukatlarından Prof.Dr.Fatih Selami Mahmutoğlu'na Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri Murat Özaydınlı, Ali Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu tarafından bugünkü duruşmada yapılan sözlü saldırıyı kınıyor, sorumluları kamuoyu önünde özür dilemeye çağırıyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler