"Avrupa'dan en az 3 oyuncu"

Trabzon Kanuni Futbol Kulübü yeni sezona iddialı bir takım kurma adına çalışmalarını sürdürüyor.2012-2013 sezonunun ardından Genel Kurul  yaparak  Başkanlığa Haluk İskender’in getirildiği Kanuni Futbol Kulübü, yeni yönetimiyle gelecek sezon için kolları s

"Avrupa'dan en az 3 oyuncu"

Trabzon Kanuni Futbol Kulübü yeni sezona iddialı bir takım kurma adına çalışmalarını sürdürüyor.

2012-2013 sezonunun ardından Genel Kurul  yaparak  Başkanlığa Haluk İskender’in getirildiği Kanuni Futbol Kulübü, yeni yönetimiyle gelecek sezon için kolları sıvadı.

Trabzon Kanuni Futbol Kulübü bir yandan kurumsallaşma adına çalışmalarını sürdürürken, Teknik Direktör İlker Erdem ile yollarına devam kararı da aldı.

2012-2013 Futbol Sezonunda Şampiyonluğu hedefleyen 3.Lig ekibi, Yurt dışında gelecek vadeden genç oyuncuları da bünyesine katıp Türk Futboluna sunma gayretinde.

Haluk İskender Başkanlığındaki yeni  yönetim Kurulu’na Belçika’da yaşayan işadamı Abdülkadir Onur’u da katan Kanuni Futbol Kulübü yurt dışı çalışmalarına da son sürat devam ediyor.

Jaber61.net spor servisi olarak ulaşarak yurt dışı çalışmaları hakkında bilgisini aldığımız işadamı Abdülkadir Onur, yurt dışında ilerisi için ümit vadeden oyuncuları takıma katma adına çalışmalara başladıklarının altını çizerek şunları söyledi “Avrupa  gerek altyapı gerekse Türk oyuncu anlamında tam manasıyla bir maden. Bizde Kanuni Futbol Kulübü olarak önemli isimlere imza attırmanın planlamasını yaptık. Öncelikli hedefimiz  yeni bir Futbol takımı. Hem Türkiye’den hem de Avrupa’dan genç oyuncuları kadromuza katıp Türk Futboluna sunacağız”

Önümüzdeki Günlerde Trabzon’da Kamp  çalışmalarına başlayacak olan Kanuni Futbol Kulübü’nde hedef kadrosuna Avrupa’dan en az 3 oyuncu katmak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor