Avrupa'da kura zamanı

 Futbolda bütün gözler bugün Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi kuralarında olacak.  Galatasaray'ın doğrudan katılacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Fenerbahçe ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Bursaspor ile St.Johnstone’u elerse Eskişehirsp

Avrupa'da kura zamanı

 

Futbolda bütün gözler bugün Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi kuralarında olacak. 

 

Galatasaray'ın doğrudan katılacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Fenerbahçe ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Bursaspor ile St.Johnstone’u elerse Eskişehirspor'un rakipleri İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek kurayla belirlenecek.

 

Kurada Club Brugge (Belçika), Vaslui (Romanya), Feyenoord (Hollanda) veya Motherwell (İskoçya) takımlarından biriyle eşleşecek. Diğer seribaşı ekipler Dinamo Kiev, Panathinaikos ve FC Kopenhag, Fenerbahçe'nin rakipleri arasında yer almıyor. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda, ilk maçlar 31 Temmuz-1 Ağustos'ta, rövanş karşılaşmaları ise 7 Ağustos'ta oynanacak.

 

UEFA Avrupa Ligi Temsilcilerimiz


Trabzonspor'un play-off turundan katılacağı UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Bursaspor ile St. Johnstone'u elemesi halinde Eskişehirspor'un rakipleri de bugün ortaya çıkacak. Bursaspor kuraya büyük bir olasılıkla seribaşı olarak girecek. Eskişehirspor ise seribaşı olmayan ekiplerin torbasında yer alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor