Avrupa Şampiyonu Danimarka

 Başkent Belgrad'da Arena Spor Salonu'ndaki final maçında ev sahibi Sırbistan'ı 21-19 yenen Danimarka, Avrupa Şampiyonu oldu.Sırbistan Cumhurbaşkanı Boris Tadiç'in de protokol tribününde yer aldığı maçın ilk yarısı, Danimarka'nın 9-7 üstünlüğüyle sonuçlan

Avrupa Şampiyonu Danimarka

 

Başkent Belgrad'da Arena Spor Salonu'ndaki final maçında ev sahibi Sırbistan'ı 21-19 yenen Danimarka, Avrupa Şampiyonu oldu.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Boris Tadiç'in de protokol tribününde yer aldığı maçın ilk yarısı, Danimarka'nın 9-7 üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Danimarka, maçı 21-19 kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu. Danimarka adına 8 gol atan Mikkel Hansen, altın madalya kazanan takımın en başarılı oyuncusu olarak dikkati çekti.

Üçüncülük maçında ise Hırvatistan, İspanya'yı 31-27 yenerek bronz madalya kazanırken, Slovenya'yı 28-27 yenen Makedonya, beşinci sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler