Avrupa Ligi'nde İspanyollar finalde!

Yarı final rövanş maçları tamamlandı ve iki İspanyol ekip Atletico Madrid ile Athletic Bilbao adını finale yazdırdan takımlar oldu.Valencia'da oynanan yarı final maçında ilk maçı kendi evinde 4 - 2 kazanan Atletico Madrid, rövanşta da rakibini 60. dakikad

Avrupa Ligi'nde İspanyollar finalde!

Yarı final rövanş maçları tamamlandı ve iki İspanyol ekip Atletico Madrid ile Athletic Bilbao adını finale yazdırdan takımlar oldu.

Valencia'da oynanan yarı final maçında ilk maçı kendi evinde 4 - 2 kazanan Atletico Madrid, rövanşta da rakibini 60. dakikada Adrian'ın golüyle 1 - 0 yenerek finale kalan taraf oldu.

Atletico Madrid'de Tiago 79. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken, finalde oynama şansını da kaybetti. İki Türk oyuncu Arda Turan ile Mehmet Topal'ı da karşı karşıya getiren maçta gülen Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid oldu.

Yarı finalin diğer maçında ise Bilbao'da Athletic Bilbao ilk maçta deplasmanda 2 - 1 kaybettiği Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'u rövanşta 3 - 1 mağlup ederek finale adını yazdırdı. Athletic Bilbao'ya finali getiren golleri 17. dakikada Laskurain, 45. dakikada Gomez ve 88. dakikada Llorente kazandırdı. Sporting Lizbon'un tek golünü ise 44. dakikada Wolfswinkel kaydetti.

Final maçı 9 Mayıs'ta Romanya'nın Başkenti Bükreş'teki National Stadı'nda oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor